8.5.2020. 19:02
0
Mladi fudbaler iz Hrvatske poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći
Nastradao je mladi fudbaler iz Hrvatske Toni Pervan (18) u teškoj saobraćajnoj nesreći.

U sudaru dva automobila koji se dogodio poslije ponoći u Vrgorcu Pervan je nastradao na licu mjesta.

Kako javlja “Večernji” ovaj momak je bio igrač futsala iz HMNK Vrgorac, kluba koji se takmiči u Prvoj ligi.

– Noćas oko 00:30 u teškoj saobraćajnoj nesreći u Vrgorcu život je izgubio naš Toni Pervan. Počivao u miru Božjem – napisali su u klubu.

Toni Pervan je od posljedica zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta, a bio je suvozač.

Ovo je druga strašna saobraćajna nesreća u samo nekolko dana u kojoj su u Hrvatskoj stradali mladi sportisti. Prije četiri dana, oko ponoći, automobil u kome su bila četiri mladića sletio je u more na Liburnskoj obali.

Dvojica su odmah poginula, fudbaler Josip Brkljačić (16) i njegov sugrađanin Bepo Kadija (19), jedan od najtalentovanijih rukometaša iz okoline Zadra.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.