17.5.2020. 8:25
1
Vesna Pusić izrazila poštovanje Sarajevu jer se "oduprijelo savremenom veličanju fašizma"
Vesna Pusić, bivša ministrica vanjskih poslova Hrvatske, izrazila je poštovanje Sarajevu jer je još jednom pokazalo svoju veličinu održavši antifašistički skup i odavši poštu žrtvama ustaškog režima u Sarajevu.

"Poštovanje Sarajevu, gradu koji je još jednom pokazao svoju veličinu oduprrijevši se povijesnom revizionizmu i suvremenom veličanju fašizma u svim njegovim izdanjima", napisala je Pusić na Twitteru.



Podsjećamo, u Sarajevu je danas održana misa ubijenim civilima i vojnicima koji su koncem Drugog svjetskog rata bježali u Austriju i kontraskup bh. antifašista koji su odali poštu žrtvama ustaškog režima.
 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.