11.6.2020. 17:18
0
Detalji stravične saobraćajne nesreće u Srbiji: Nema ništa strašnije nego da gledaš kako ti dijete umire i to na rukama
FOTO: Igor Brać
Nema ništa strašnije nego da gledaš kako ti dijete umire, još tako, poslije užasne nesreće na tvojim rukama, potreseno pričaju mještani sela Radičević kod Bečeja, o stravičnoj nesreći u kojoj je nastradao dvogodišnji dječak V.F.

Nesretni dječak poginuo je kada je na njega kvadom naletio Igor Brać (34) iz ovog sela. Naime, Brać, koji kvad koristi kao prevozno sredstvo jer je nepokretan, vozilom je naleteo na dijete koje je ulicom išlo sa roditeljima i od siline udara je odletjelo deset metara dalje…

Mještani kažu da ovakvu tragediju ne pamte i da su spremni na sve načine da pomognu neutešnoj porodici nastradalog dvogodišnjaka, piše “Blic“.

Ljudi su se odmah okupili spremni da pomognu porodici Vojinović, ali ko njih sada može da utješi. Igora opet znamo kao dobrog momka, uvijek se trudio da selo funkcioniše, da bude dodatnih sadržaja iako je bio nepokretan. Jedna sekunda nepažnje zavila nam je selo u crno – kaže jedna mještanka sela Radičević.

Mještani dodaju da ih u ovom selu ne živi puno, da se svi znaju i da im zato ova jeziva tragedija još teže pada.

Mali F. V. je juče sahranjen na mesnom groblju uz zvuke violine. Dječaka je na vječni počinak ispratilo cijelo selo…

Igor Brać (34) koji je usmrtio dvogodišnjeg dječaka Filipa V. vozeći svoj kvad u selu Radičević saslušan je u utorak kod javnog tužioca i određen mu je pritvor od 30 dana.

Kako su rekli iz Osnovnog javnog tužilaštva u Bečeju, dokazne radnje za utvrđivanje elemenata krivičnog djela u ovom slučaju su u toku.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.