22.6.2020. 22:20
0
Plenković negativan na koronavirus
Hrvatski premijer Andrej Plenković negativan je na prisutnost koronavirusa, rezultat je nalaza testiranja kojem se podvrgnuo nakon što se pokazalo da su na virus pozitivni neki od sudionikat teniskog turnira u Zadru, a kojem je u subotu nazočio i hrvatski premijer.

O negativnom nalazu predsjednika Vlade RH na koronavirus izvijestio je u ponedjeljak popodne glasnogovornik Vlade Marko Milić, prenosi Hina.

"Slijedom kratkog boravka na Adria touru u Zadru u subotu, iako nije bio u kontaktu sa zaraženim tenisačima niti u bliskom kontaktu s drugim tenisačima, predsjednik Vlade Andrej Plenković, s obzirom na odgovornu dužnost koju obnaša, obavio je danas testiranje na prisutnost koronavirusa. Nalaz je negativan", naveo je Milić.

 


(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.