2.7.2020. 11:32
0
Tuča u Kragujevcu u trgovini: Udario zaštitara jer mu nije dozvolio da prođe, mediji prenose da je ukrao neke artikle
Do tuče u jednom marketu u Kragujevcu u Srbiji došlo je zbog nepoštovanja bezbjedonosnih mjera zbog epidemije korona virusa, gdje je kupac odbijao da stavi zaštitnu masku prilikom ulaska u market, koja je obavezna, prenosi beogradski Kurir.

Tom prilikom došlo je do verbalnog sukoba između pripadnika obezbjeđenja u trgovini i jednog kupca.

Prema prvim informacijama, čovjek se sukobio sa pripadnicima obezbjeđenja jer nije nosio masku, iako stoji upozorenje na kojem piše da je obavezna mjera nošenje zaštitnih maski, prenose beogradski mediji.

Međutim, prema posljednjim informacijama do incidenta je došlo jer je čovjek sa snimka navodno pokušao da ukrade neke artikle, a potom je i nasrnuo na obezbjeđenje.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.