8.7.2020. 0:17
0
Beograd se ne smiruje: Šok bombe, suzavci na nezadovoljne građane
Demonstranti koji su se okupili ispred Skupštine Srbije nezadovoljni ponovnim uvođenjem policijskog sata u Beogradu, probili su vrata parlamenta i ušli u zgradu, ali ih je žandarmerija ubrzo zaustavila i izbacila napolje.

Građani su ponovo pokušali upad bacajući baklje i limenke nakon čega je policija odgovorila suzavcima i šok bombama koje su na građane bacani više puta.

Prema nepotvrđenim informacijama, ima i povrijeđenih, a na društvenim mrežama objavljene su fotografije na kojima se vide demonstranti obliveni krvlju.

U ponooć su građani ponovo pokušali upad bacajući baklje i limenke nakon čega je policija odgovorila suzavcem i rastjerala demonstrante koji su uzvratili bakljama.


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.