18.7.2020. 17:42
0
Uhapšen glumac Branko Vidaković sa 30 grama heroina
Poznati glumac Branko Vidaković uhapšen je jučer na Vračaru zbog posjedovanja droge, javljaju srbijanski mediji. Prema nezvaničnim informacijama, policija je kod njega i M. I. (40) pronašla oko 30 grama heroina.

Njima je određen pritvor do 48 sati. Kako navode mediji, policija je došla po prijavi gdje su zatekli M. I. (40) kako izlazi iz garaže u kojoj se nalazi heroin. On je, nakon toga, zajedno sa Vidakovićem ušao u automobil marke “Ford”. 

U trenutku kada im je policija prišla, M. I. je krenuo naglo unazad i tom prilikom udario u drugo vozilo, nakon čega se zaustavio.

Pošto je odbio da otvori vrata od automobila policajac je slomio staklo na vratima i uspio je da ga izvuče iz kola. 

Pretresom je utvrđeno da je M. I. u hirurškoj maski koju je nosio na licu stavio tri kesice sa oko deset grama heroina. Policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica, u kojoj se nalazilo više od 20 grama heroina, a u prostorijama koje je koristio Vidaković pronađene su dvije digitalne vagice i još dvije kesice sa više pet grama heroina.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.