31.7.2020. 10:41
0
Vučić čestitao Bajram: Evo sta je poručio muslimanima širom svijeta
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povodom Kurban bajrama uputio je čestitku Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu ef. Nasufoviću i predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji dr Mevludu ef. Dudiću, kao i pripadnicima islamske zajednice.

Vama, vjerskim službenicima i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti od srca čestitam Kurban bajram u iskrenoj vjeri da će vam ovaj veliki praznik donijeti svako dobro, spokoj, blagostanje vašim porodicama i nadu u dobra vremena koja će doći nakon velikih iskušenja sa kojima se svi suočavamo – naveo je Vučić.

On je pripadnicima islamske zajednice prije svega poželio dobro zdravlje, za koje se, kako kaže, svi borimo u ovim teškim vremenima.

– Nevolja je zajednička, ali je možemo savladiti kao i svaku do sada – uz međusobno razumijevanje, poštovanje, brigu o bližnjima i čvrsto uvjerenje da ćemo i ovo zajednički prebroditi – naveo je predsjednik Srbije.


(Admir Oručević)

Vucic
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.