8.10.2020. 14:03
0
Pogledajte kako je izgledao susret Mila Đukanovića sa Zdravkom Krivokapićem i Dritanom Abazovićem
Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputiće danas prijedlog Skupštini Crne Gore da mandatar za sastav nove vlade bude Zdravko Krivokapić. On je kazao da se nada da će Krivokapić što prije sastaviti vladu.

Đukanović je održao danas konsultacija sa nosiocima lista koalicija Za budućnost Crne Gore Zdravkom Krivokapićem, Mir je naša nacija Aleksom Bečićem i Crno na bijelo Dritanom Abazovićem o mandataru za sastav Vlade Crne Gore.

Nova parlamentarna većina je nakon konstitutivne sjednice Skupštine Crne Gore 23. septembra, dostavila prijedlog, sa potpisima 41 poslanika, da mandatar bude Krivokapić.

Prema Ustavu Đukanović ima obavezu da predloži mandatara crnogorskom parlamentu do 23. oktobra.

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.