20.10.2020. 13:41
0
Pogledajte video napada Danijela Bezuka na policijske službenike ispred zgrade Vlade Hrvatske
Danijel Bezuk u ponedjeljak je ujutro napao policijsko osiguranje koje se nalazilo ispred zgrade Vlade Hrvatske.

Prešao je ulicu i hodao uz sam zid zgrade Vlade. U jednom trenutku podigao je pušku i zapucao na policajca koji je stajao na ulazu u zgradu. Policajac ranjen pao na tlo i pokušao otpuzati, a Bezuk je nastavio pucati u njega.

Netom prije pucnjave iz zgrade je izašla civilna osoba koja je u kolicima vozila Vladine dokumente. Međutim, napadač nije pucao na njega.

On rafalnom paljbom rešeta ulaz u Vladu. Kada je ostao bez streljiva, pobjegao je prema Mletačkoj ulici i u trku promijenio okvir na pušci te se vratio prema ulazu u zgradu Vlade. No, policajci su zapucali prema njemu pa je odustao od novog napada i pobjegao natrag u Mletačku ulicu, prenosi Jutarnji list.

U ovoj pucnjavi je ranjen jedan policijski službenik.

video: Jutarnji list

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.