26.10.2020. 17:40
0
U Crnoj Gori 112 zaraženih koronavirusom, preminule četiri osobe
U Crnoj Gori u posljednja 24 sata registrirano je 112 slučajeva koronavirusa , a četiri osobe su preminule od posljedica infekcije koronavirusom, priopćio je u ponedjeljak Institut za javno zdravlje.

U posljednja 24 sata prijavljen je oporavak kod 241 pacijenta.

Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve kao i broj oporavljenih u protekla 24 sata, ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva Covida-19 u Crnoj Gori iznosi 3.623.

Od početka godine ukupan broj registriranih slučajeva infekcije novim koronavirusom je 16.909. Ukupan broj preminulih povezanih s Covid-19 infekcijom od početka lipnja iznosi 261, a od početka godine 270, prenose crnogorski mediji.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.