29.11.2020. 22:19
1
Vučić o odnosima sa Crnom Gorom: Ne treba da se ponašamo kao dva ovna na brvnu
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je potez te zemlje da povuče odluku o protjerivanju ambasadora Crne Gore u Beogradu Tarzana Miloševića.

On je kazao da je to bila njegova inicijativa, iako je, kako kaže, ministar Selaković postupio u skladu sa pravilima Bečke konvencije.

Navodi da će Srbija time pokazati ne svoju slabost, već svoju snagu.

- Vlada je poslije te moje ideje povukla dobar potez. Ne treba da se ponašamo kao dva ovna na brvnu, i sad mi da pokazujemo našu silu, treba da pokažemo da želimo najbolje odnose, i da je odluka ispravna, i da će doprinijeti stvaranju bolje atmosfere - kazao je Vučić.



(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.