6.1.2021. 19:03
0
"Znamo ko je ubica dječaka i muškarca u Nišu, Vulin i vrh države ga štite i ne žele otkriti njegovo ime"
Podsjetimo, 4. januara je vozač audija je usmrtio u Nišu dječaka Andreja P. (12) i oca troje djece Dejana Ilića (48)

Sačekaćemo da vidimo dokle ide spremnost Aleksandra Vulina i političke vrhuške da skrivaju ime bahatog sina - ubice djeteta i pješaka nasred trotoara. Mi znamo ko je u pitanju, rekla je potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Podsjetimo, 4. januara je vozač audija je usmrtio u Nišu dječaka Andreja P. (12) i oca troje djece Dejana Ilića (48). Prema navodima očevidaca, “Audi” se kretao velikom brzinom niškim Bulevarom Medijana. Nesreća se dogodila oko 21 čas, a svjedoci tragedije prenijeli su da je prizor nesreće bio stravičan.

- Stravično. Auto je brzo išao, proklizao. Ljudi koje je udario od siline udarca preletjeli preko ograde kraj puta, prenijeli su očevici tragedije.

Govoreći o pomenutoj nesreći, potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić kaže da zna čime se bavi porodica osumnjičenog da je izazvao saobraćajnu nesreću i kome je politički bliska. Ona je rekla da će sačekati da vidi koliko će ministar policije Aleksandar Vulin biti spreman da zataškava ovaj slučaj.

- Znamo ko je i čime se bavi porodica i kome je politički bliska, ali sačekaćemo da vidimo dokle ide spremnost policije i Vulina kao političke vrhuške da skrivaju ime bahatog sina – ubice djeteta i pješaka nasred trotoara! Njihova je obaveza to ime saopšte i njihova je dužnost da obrazlože zašto nisu reagovali na višednevne prijave Nišlija istog ovog lica i njegovog divljanja po gradu i time spriječili ovu tragediju? A onda svi redom da podnesu ostavke i nikada više ne budu na mjestima gde odlučuju o bezbjednosti i životima ljudi, istakla je Tepić, piše NovaS.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.