23.1.2021. 10:00
0
Vučić o Miki Aleksiću i seksualnom zlostavljanju: Nemam pravo da komentarišem
Sve drugo što bih rekao neko bi mogao da protumači pogrešno da se mešam u sudski postupak, rekao je Vučić i dodao da nema ništa odvratnije od takvih nedjela

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema pravo da komentariše aferu Aleksić, u kojoj je profesor glume Miroslav Aleksić osumnjičen za brojna silovanja, ali je rekao da nema ništa odvratnije od takvih nedjela.

-Sve drugo što bih rekao neko bi mogao da protumači pogrešno da se mešam u sudski postupak, rekao je Vučić tokom posjete Кragujevcu.

On je rekao da je država sve učinila da zaštiti žrtve takvih krivičnih djela.

-Ne mogu ništa posebno da komentarišem posebno zbog obaveza da poštujem pretpostavku nevinosti. Ali kao otac ženskog deteta ne mogu da ne kažem da ne postoji ništa odvratnije od takvog nedela”, rekao je Vučić, prenosi Nova S.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.