7.3.2021. 22:40
0
Incident kod kuće Mile Đukanovića
U jednom trenutku, prema koloni je poletjela kamenica i tom prilikom polomljen je prozor na jednom od automobila.
Kod porodične kuće predsjednika Crne Gore Mile Đukanovića u nikšićkom naselju Rastoci danas se dogodio manji incident, rekli su portalu RTCG iz policije, prenosi N1..

Oni su naveli da se blizu 40 pristalica politike Đukanovića nalazilo se ispred njegove kuće, kada je došlo do čarki sa učesnicima autokolone pristalica opozicije u tom gradu.

„U jednom trenutku, ka koloni je poletjela kamenica i tom prilikom polomljen je prozor na jednom od automobila“, rekli su iz policije.

Kako dodaju, u incidentu nije bilo povrijeđenih i radi se na indentifikaciji i pronalasku osobe koja je gađala kamenom.

(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.