2.8.2021. 23:31
0
Belivukova trudna žena navodno pobjegla u Grčku, tvrde srbijanski mediji: Ne planira se vratiti u Srbiju!
U trenutku kada je Veljku Belivuku, poznatijem javnosti kao Velja Nevolja i članovima kriminalne grupe koju je vodio produžen pritvor, njegova supruga Bojana je otputovala u Grčku. Srbijanski mediji tvrde da je pobjegla i da se ne planira vratiti u Srbiju.

Prema pisanju srbijanskih medija, njeni prijatelji navodno tvrde da se neće vraćati. Ona navodno nije znala čime joj se muž bavi sve vrijeme njegovog djelovanja.


Supruga zloglasnog Velje Nevolje je prije nekog vremena bila saslušana u policiji i to u svojstvu građanina.

Nju je policija Srbije zatekla u stanu u kom su živjeli s dvoje maloljetne djece. Ove informacije plasirali su u javnost najutjecajniji srbijanski mediji.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.