19.9.2021. 20:38
0
Milanović se susreo s predstavnicima hrvatske zajednice u New Yorku
Hrvatski predsjednik Zoran Milanović uoči početka Opće skupštine UN-a iduće sedmice susreo se s predstavnicima hrvatske zajednice u New Yorku i bilateralno se sastaje s glavnim tajnikom UN-a Antóniom Guterresom, piše Hayat televizija.

Na 76. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda sudjelovat će i ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, a posjet SAD-u iskoristit će i za niz bilateralnih sastanaka te posjet hrvatskoj zajednici u New Yorku, Pittsburghu i Chicagu.

U Hrvatskom centru Nikola Tavelić održan je susret s Hrvatima u New Yorku. Predsjednik RH Zoran Milanović boravak u New Yorku počeo je sudjelovanjem na svetoj misi u crkvi sv. Ćirila i Metoda gdje se Hrvati okupljanju od 1974. S njim je bila i njegova supruga, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman sa suprugom i ostali dužnosnici, prenosi Hayat tv.


Na misi u župnoj crkvi Hrvatske župe sv. Ćirila i Metoda na Manhattanu je i predsjednik RH Zoran Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.