8.11.2021. 19:24
0
Porodica iz Srbije napravila haos: Otac sinu odsjekao prste, on njemu odgrizao uho
Jedna porodična svađa stanovnika Beča, srbijanskog porijekla, završena je sa teškim povredama svih učesnika, prenose mediji u Srbiji, pozivajući se na izvore austrijske policije.

Policija je saopćila da je jedan 56-godišnjak u zajedničkom stanu, u 22. bečkom okrugu, napao svoju 53-godišnju suprugu nožem.

On joj je tom prilikom nanio teške posjekotine u predjelu vrata. Njihov 24-godišnji sin, koji je pokušao da pomogne majci, također je zadobio teške povrede.

Naime, otac mu je isjekao više prstiju, koji su momku ponovo prišiveni.

U toj borbi je mladić svom ocu odgrizao uho, i potom ga isprskao i biber sprejem. Majka je, tokom borbe oca i sina, uspjela da pobjegne i pozove policiju. Sve troje, inače porijeklom iz Srbije, prebačeno je u bolnicu.

Ocu je ponovo prišiveno uho, nakon čega je pušten iz bolnice, ali je u policijskom pritvoru.

Otac je negirao napad na ženu, a njegova supruga i sin još nisu mogli biti saslušani.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.