18.12.2021. 8:14
0
Krivokapićeva vlada u Crnoj Gori treba da podnese ostavku
Vlada Zdravka Krivokapića trebalo bi da podnese ostavku jer nema podršku većine u Skupštini Crne Gore, izjavio je jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

Nakon izjave evropskog zvaničnika Miroslava Lajčaka da Vlada nema većinu u Skupštini i da je to veliki problem, Mandić je istakao da se "jasno zaključuje ono što svako zna u Crnoj Gori".

"Pošto neki ovdašnji politički subjekti uvažavaju samo stavove i glas međunarodnih partnera, vjerujemo da su čuli i ovu poruku Brisela", rekao je Mandić.


Iz Demokratske narodne partije, članice DF-a saopšteno je da će poslanici ove stranke glasati za interpelacije o nepovjerenju ministrima inostranih poslova Đorđu Raduloviću, poljoprivrede Aleksandru Stijoviću i prosvjete Vesni Bratić.  Iz ove stranke su dodali da će potpisati svaku inicijativu o interpelaciji za ministra prostornog uređenja Ratka Mitrovića.

"Nakon što su kadrovi DNP-a već eliminisani iz Monteputa, Uprave za šume, Barske plovidbe i desetine drugih odbora i sistema, ostaje nam da konstatujemo da ovakvoj Vladi nije potrebna podrška poslanika DNP-a, i da ćemo se u skladu s tim i ponašati prilikom predstojećih glasanja u Skupštini”, navodi se u saopštenju DNP-a.


Iz Socijalističke narodne partije poručili su da premijer treba da podnese ostavku jer je postao kamen o vratu države.  Oni su naveli da se u svim normalnim demokratskim državama nikada ne bi moglo desiti da na čelu izvršne vlasti bude čovjek koji uživa podršku svega nekoliko poslanika.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.