7.1.2022. 10:01
0
Poznati antivakser: Drži se, Nole, vidimo se u Visokom
Ivan Vilibor Sinčić, predsjednik Živog zida i hrvatski zastupnik u Evropskom parlamentu, na Facebooku je izrazio podršku Novaku Đokoviću, kojemu je u petak odbijena viza i zabranjen ulazak u Australiju kako bi nastupio na prvom Grand Slamu sezone.

- Puna podrška Novaku Đokoviću.

Trenutno se u Australiji odvija civilizacijska sramota. Zatočiti najboljeg tenisača svijeta politikanska je odluka onih koji će na kraju izgubiti. Novak je heroj planete.

I nije stvar u njegovom izuzeću, jer nije tajna da su mnogi od njegovih kolega došli sa izuzećem. Ali oni šute i njih ne diraju.

Problem je što on nije šutio. I zato mora biti kažnjen. To je sramota i to nije demokracija. Drži se, Nole, i vidimo se u Visokom - napisao je Sinčić.

Portal Faktograf nedavno objavio da Sinčić širi niz laži o koroni, piše Index.hr. 

Objavio je priču u kojoj tvrdi kako je covid-testiranje ugrozilo njegovu kćer s upalom crvuljka, odgodivši joj operaciju.

Pritom je naveo da je izumitelj PCR testa, Keri Mulis (Kerry Mullis), "do smrti tvrdio da test ne može detektirati infekciju".


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.