9.1.2022. 17:44
1
Održani novi protesti, Đoković poručio: Jesmo li mi životinje?
Ponovo se ispred Skupštine Srbije okupio veliki broj onih koji na taj način žele dati podršku Novaku Đokoviću koji se nalazi u pritvoru dok čeka presudu suda o dobijanju vize za ulazak u tu zemlju.

Skup su opet organizovali članovi porodice, a brat Đorđe rekao je:

- Veliki je dan danas, kada izlazimo pred sud, da cijeli svijet čuje istinu i šta se sve dogodilo, nadamo se da je sud nezavisan i da će donijeti pravu odluku, da će Novak biti slobodan čovjek, rekao je Đorđe Đoković.

Potom se prisutnima obratila novakova majka Dijana. 

- Novak je odlučio da istjera pravdu, da pokaže da nije ništa kriv. Uradio je sve po pravilima. Oni su ga zatvorili, ne daju mu čak ni doručak, ima ručak i večeru, za doručak nema ništa. Pričam vam šta mi je on rekao. Nema ni prozor normalan, da gleda na park, da vidi ljude koji ga podržavaju, nego gleda u zid, istakla je Dijana.

Za kraj je govorio otac Srđan.

- Jesmo li mi životinje? Mi smo ljudi kao i oni. Nismo zaslužili to njihovo nepoštovanje. Tog premijera i njihove borbe između njihovih političara i Teniske federacije. Ne zanima nas ništa. On je preko Tenis Australije podnio sve papire koji su potrebni da uđe u zemlju i da igra tenis, jer je tenis njegov posao. Zašto se u nekim medijima kod nas pojavljuju kritički tekstovi prema ovome što radi porodica? Šta radimo osim što podržavamo svog sina? Novak je kao Muhamed Ali.


(Admir Oručević)

Djokovic
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.