10.1.2022. 15:35
0
Vučić u srijedu u Priboju, najavljena suspenzija policajaca koji su učestvovali u incidentu
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučiću u srijedu će posjetiti Priboj, kako bi pokušao utjecati na smanjivanje međunacionalnih tenzija koje su povećane posljednjih dana.

Kako je prenio Blic, bit će suspendovani svi policajci koji su nedavno učestvovali u incidentu kada su na proslavi rođenja djeteta jednog policajca iz Priboja pjevali nacionalističke i ratnohuškačke pjesme o Vukovaru, Srebrenici, Sjenici i Novom Pazaru.

Vučić u Priboj ide na poziv predstavnika bošnjačkih i srpskih partija u lokalnom parlamentu. Kako je planirano, razgovarat će s lokalnim stanovništvom, imamima, hodžama i pravoslavnim sveštenstvom, prenosi avaz.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.