12.1.2022. 9:14
0
Prevrnuo se autobus kosovskih registracija pun putnika koji su krenuli za Graz: 17 ljudi povrijeđeno
Najmanje 17 osoba ozlijeđeno je kada se na dionici puta Kruševac-Brus, u blizini sela Veliki Kupci prevrnuo autobus s kosovskim tablicama, javlja Radio Televizija Kruševac.

Kako navodi, nijedan od povrijeđenih nije životno ugrožen.

Prema pisanju medija, autobus prijevoznika “Zhitia turs”, koji je vozio na relaciji Kosovo-Graz, sletio je s puta i prevrnuo se oko 21.45 sati iz još neutvrđenog razloga.

Vozač je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u lijevu traku, nakon čega se prevrnuo na bok.

Na mjesto događaja u kratkom roku stigla je ekipa Hitne pomoći, a više osoba je prevezeno u Opću bolnicu Kruševac, dodaje Radio Televizija Kruševac.

Putnici koji nisu povrijeđeni oko 23.45 nastavili su putovanje drugim autobusom, koji je stigao u međuvremenu, nakon čega je započeo uviđaj.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.