23.1.2022. 17:20
0
Počeli novi protesti u Crnoj Gori, očekuje se obraćanje ministara
U Podgorici, ali i u više crnogorskih gradova u 17 sati počeli su novi protesti zbog najavljene smjene Vlade te države.

Kako javlja RTCG na protestu ispred zgrade Vlade građanima će se večeras, kako su najavili, pridružiti ministri Milojko Spajić, Jakov Milatović, Jelena Borovinić Bojović i Vesna Bratić, kao i poslanici i funkcioneri Demokrata.

"Dobrodošli su svi koji su protiv DPS i njihovih satelita. Iza protesta ne stoji nijedna stranka, ali pozivaju sve da se pridruže koji su protiv DPS. Narod želi promjene, a ne da se DPS vrati", saopštio je je na protestu Željko Bugarin u ime organizacionog odbora.

Sa protesta prethodnih nekoliko večeri poručeno je da je smjena vlade Zdravka Krivokapića izdaja volje građana sa izbora 30. avgusta 2020. godine.

Podsjećamo, do novih protesta prosrpske opozicije i predstavnika SPC-a, ali i članova i funkcionera vladajućih stranaka došlo je nakon što je potpredsjednik Vlade Crne Gore i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović najavio mogućnost formiranja manjijnske vlade, što bi značilo kraj postojećoj.  

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.