19.3.2022. 11:58
1
Vučić se zahvaljuje kolegi: Hvala Đukanoviću, kao da je htio da mi pomogne sa kampanjom
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da mu je posao da razgovara sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, ali i da ne zna “o čemu bi pričao sa njim”.

Vučić je gostujući na Prvoj TV kazao da je “otćutao” i da nije “ni riječ rekao na intervju Mila Đukanovića” jer je kako navodi “naravno uvijek za sve kriv Vučić, srpska crkva…”, prenose agencije.

Komentarisao je i izjavu predsjednika Đukanovića koji je rekao da sa srpskim kolegom nema bilo kakve odnose.

“Hvala mu. Kao da je želio da se uključi u kampanju u Srbiji pa da mi pomogne pošto bi se ljudi zabrinuli kada bi pomislili da imamo nekakve bliske odnose. Ja sam uvijek spreman da razgovaram, moj posao je da razgovaram sa njim, samo ne znam o čemu bih pričao sa njim. Nemamo ista interesovanja, znate… Moja interesovanja su ekonomski napredak moje zemlje, a njegova su neka druga, tako da različite su to stvari. Njegovo interesovanje je kako da uništi Srpsku pravoslavnu crkvu, ja nemam namjeru da uništavam bilo čiju crkvu i ne miješam se u njihove odnose i ćutim o tome. Čak mu i ne odgovaram ni na koji način”, rekao je između ostalog Vučić za Prvu TV.


(Amer M.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.