23.10.2022. 13:19
0
Velika Vučićeva rokada: Vulin ostao bez ministarske pozicije, ali neće ostati bez fotelje. Ide na čelo Bezjedonosno-informativne agencije Srbije
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je danas obznanio novi sastav vlade te države. Na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova u narednom periodu biće Bratislav Gašić. Na ovu poziciju dolazi sa mjesta direktora Bezbjedonosno informativne agencije (BIA) Srbije.

Upravo na ovu poziciju trebao bi doći Vulin, nakon što Gašić bude imenovan za ministra, javljaju srbijanski mediji.

Inače, Vulin je u proteklom periodu bio poznat po svojim nacionalističkim zapaljivim izjavama. Gotovo po pravilo, nakon svake njegove izjave uslijedile bi brojne reakcije iz drugih zemalja regiona, jer mu "nije bilo mrsko" da se miješa u unutrašnja pitanja drugih država.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.