12.12.2022. 20:12
0
Društvenim mrežama se šire snimci, prozivaju policiju da na "goloruki narod idu šok bombama i suzavcem"
FOTO: Screenshot/Twitter
Društvenim mrežama večeras kruže snimci na kojima se navodno vide povrijeđene osobe sa večerašnjeg protesta zbog ponovnog izglasavanja izmjena Zakona o predsjedniku koji se održava ispred Skupštine Crne Gore.

Na snimcima se vidi kako okupljeni pomažu pojedincima, za sada nepoznatim osobama, koji su, prema navodima sa društvenih mreža, povrede zadobili kada je, kako se tvrdi na mrežama, policija bacila suzavac i šok bombu među okupljene.

Na društvenim mrežama pojavljuju se snimci, a u kometarima se prozivaju službenici policije da na "goloruki narod idu šok bombama i suzavcem".


"Na goloruki narod idete šok bombama i suzavcem", stoji u komentaru jedne od objava na Twitteru.

Ispred Skupštine Crne Gore oko 18 sati stigla je i ekipa Hitne pomoći.

 


Podsjećamo, poslanici crnogorskog parlamenta usvojili su danas ponovo izmjene Zakona o predsjedniku kojim Skupština preuzima dio nadležnosti šefa države u predlaganju mandatara za sastav nove vlade i otvara put parlamentarnoj većini da izaberu svog kandidata.


(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.