7.3.2023. 8:26
0
Vučićev kum učestvovao u saobraćajnoj nesreći: Policiju najviše zanimala jedna stvar
Nikola Petrović, nekadašnji generalni direktor Javnog preduzeća Elektromreža Srbije i kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi na Dedinju, a tom prilikom su povrijeđene dvije osobe

Naime, Petrović je upravljao vozilom marke Mercedes Mclaren, kada se zakucao u ogradu u Užičkoj ulici kod broja 46. Tom prilikom oborio je tri stuba i udario u auto marke Opel Corsa.

Prema saznajima Nova.rs, dvije ženske osobe su povrijeđene i one su prevezene u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, Vučićev kum ulazio je iz sporedne ulice u Užičku i tom prilikom nije propustio Opel Corsu.

Ekipa portala Nova.rs je nakon dolaska na mjesto nesreće zatekla vozilo AMSS-a, kao i vozilo JKP Parking servis, te dva policijska automobila. Nikola Petrović je sve vrijeme bio u policijskom vozilu.
Sa Mclarena su skinute tablice, a pripadnici MUP-a nisu dozvolili da njegov automobil preveze AMSS, već, kako su rekli, to mora da uradi Parking servis.

Nakoliko muškaraca je sve vrijeme stajalo pored ekipe Nove.rs, praktično ih okruživši.

Pripadnik MUP-a koji je regulisao saobraćaj u Užičkoj ulici nekoliko puta je od novinara tražio da mu kažu kako su saznali za ovu saobraćajnu nesreću, i „šta rade tu“.


(Admir O.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.