20.3.2023. 19:52
0
Ugostitelj iz Istre razočaran: "Kuharu nudim dvije tisuće eura, konobaru tisuću, traže posao mole Boga da ga ne nađu"
FOTO: Cropix
Istarski ugostitelj je razočaran nakon što za svoj objekt nije uspio pronaći radnike.

Za Glas Istre je ispričao da je tražio četiri radnika: kuhara, konobara, servirku i pomoćnog kuhara. Sa Zavoda za zapošljavanje mu se javilo samo četiri osobe, no samo kako bi dobili potvrdu da su se odazvali na konkurs i tako zadovoljili formu. 

"Za kuhara nudim plaću od dvije tisuće eura, za konobara nešto više od tisuću, a za servirku i pomoćnog kuhar plaća je tisuću eura, kaže ugostitelj i dodaje da je stekao dojam da kandidati nisu zainteresirani za posao, rade u fušu ili u inozemstvu, ili im čak nezaposlenost trenutno odgovara. Opisujući svoj susret s kandidatima, stekao je dojam da je riječ o ljudima koji traže posao, a mole Boga da ga ne nađu.", kazao je ugostitelj. 

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.