26.5.2023. 19:51
0
Dačić: “Ne dam našeg predsjednika, ne dam predsjednika kojeg smo svi izabrali”
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao na mitingu da kada je počeo da se bavi politikom, prije 30 godina, nije vjerovao da će ikada govoriti na skupu posvećenom borbi protiv nasilja, i to nasilja Srba nad Srbima.

“Nema tog čovjeka kojeg nije pogodilo ubistvo dece, ubistva u Mladenovcu, nasilje nad ženama. Nije prošlo ni 40 dana, minut ćutanja je malo da sva tragedija i tuga stane. Zato je važno da pokažemo poštovanje prema žrtvama, da saučestvujemo u velikom bolu i da podržimo ono što je (Aleksandar) Vučić rekao – zatrti nasilje i nasilnike da se nikad ne ponovi u Srbiji.

Govoreći o predaji Slobodana Miloševića Hagu, on je istakao “Ne dam našeg predsjednika, ne dam predsjednika kojeg smo svi izabrali”.

Organizatorima protesta “Srbija protiv nasilja” poručio je da ne organizuju demonstracije jer brinu o djeci, već da bi došli na vlast i istakao da im neće biti dozvoljeno da ponovo osvoje vlast na ulici kao 5. oktobra, navodi N1. 



(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.