10.6.2023. 13:36
1
"Antisrpsko đubre": Marić na meti kritika nakon što je čitao iskaze svjedoka sa Mladićevog suđenja
FOTO: SFF
Milan Marić, popularni srbijanski glumac koji je "slavu" u regionalnoj javnosti stekao utjelovljenjem pjevača Tome Zdravkovića u filmu "Toma", našao se na udaru kritika dijela srbijanske javnosti.

U kritikama prednjače članovi Vučićevog SNS-a, a sve zbog toga što je Marić čitao iskaze svjedoka sa suđenja ratnom zločincu Ratku Mladiću, a taj snimak dospio je u javnost.

- Ovo antisrpsko đubre vam je heroj protesta? Promoter teze da su Srbi genocidan narod? Direktno učestvovao u propagandnom spotu u kojem čita iskaze navodnih svjedoka i žrtava na suđenju Ratku Mladiću! Ko nas je kleo, nije dangubio, rekla je Sandra Božić, članica Predsjedništva SNS-a.

Ipak, dio srbijanske javnosti stao je u odbranu Marića, a on im se zbog toga zahvalio kratkom porukom na svom Twitter nalogu. 

Marić je stavio emotikon u obliku srca i na taj način se zahvalio ljudima za podršku.

(Erna H.) 

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.