31.8.2023. 8:03
0
Otkrili leglo zmija u kući: Ne znaju šta da rade i kome da se obrate
FOTO: N1
Građani mjesta Begeč u blizini Novog Sada obratili su se redakciji N1 nakon što su u svojoj kući otkrili leglo zmija.

Kako navode u pismu, zmije su se pojavile u subotu i do sada su ih našli više od desetak u kući.

Dodaju da ne znaju kome da se obrate zbog ovog problema, jer sve koje su kontaktirali tvrde da nije u njihovoj nadležnosti.

„Ne znamo gdje je žarište, nalazimo ih u svim prostorijama. Sve koje smo zvali se ograđuju. Ne znamo šta da radimo, bojimo se da uđemo u sopstvenu kuću. Zvali smo sve moguće ustanove i organizacije: Zoo higijena, Pokrajinska zaštita građana, komunalna policija, organizacije, vatrogasci, gradska uprava… Svi se ograđuju sa izgovorom da to nije u njihovoj nadležnosti i da se ne bave rješavanjem te vrste problema“, navodi se u pismu građana Begeča, prenosi N1.

(Elmedina H.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.