30.9.2023. 16:08
0
Užas u Beogradu: Automobil naletio na ženu sa djetetom, začuo se vrisak...
FOTO: Telegraf
Nezvanično, za volanom se nalazila starija žena, koja je pokušala da pobjegne nakon nezgode

Žena (34) koja je nosila u rukama dijete (2) oborena je na pješačkom prelazu u Ustaničkoj ulici oko 13 časova, nadomak sportskog centra "Šumice".

Prevezana u urgentni centar

Majka je prevezena u Urgentni centar, dok dijete nema povrede, javlja reporter Telegrafa sa lica mjesta.

Nezvanično, za volanom se nalazila starija žena, koja je pokušala da pobjegne nakon nezgode, ali ju je policija ubrzo sustigla.

Majka je ostala da leži na ulici, ali je u svjesnom stanju prevezena kolima Hitne pomoći. Kako navode očevici nezgode, žena je vrisnula u trenutku udesa.

Prometan dio

Dodaju da je ovaj dio veoma prometan i da vozači ne vode računa, kao i da na pomenutom pješačkom prelazu ne postoji semafor.

Stanari apeluju da se nešto učini, jer su ovakve nezgode na ovoj dionici učestale, s obzirom da ne postoji ni ležeći policajac kao znak upozorenja za vozače.

Žena koja je izazvala sudar je u stanju šoka i sjedi na trotoaru.

Na pješačkom prelazu je i flašica vode, koja je vjerovatno ispala nesrećnoj ženi. Sudaru su svjedočila i djeca koja su se nalazila u blizini, prenosi Avaz.

(Mubina Lj.I.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.