24.1.2024. 20:16
0
Severina poslala otvoreno pismo Vrhovnom sudu, iznijela je teške optužbe
FOTO: screenshot/instagram
Hrvatska pjevačica Severina poslala je javno pismo Vrhovnom sudu nakon što je objavio presudu.

- Dragi Vrhovni sude i poštovani dobri gospodine predsjedniče Dobroniću, vidim da ste digli na web stranicu vaše institucije i razaslali medijima vašu presudu, doduše, kako se to kaže - anonimiziranu, dakle s inicijalima, čime ste tobože htjeli zaštititi dijete i stranke u postupku. Kako ste dijete nazvali A.P., pretpostavljam da se ne radi o Andreju Plenkoviću, nego o mom djetetu, pa vas ljubazno molim da pročitate moje otvoreno pismo. Pritom ste nepristojno zaboravili da ja nisam S.K. nego S.V, što je jedna vaša "proceduralna greškica" - između ostalog napisala je Severina. 

Posebno ih je zamolila da obratite pažnju na video prilog (i pogledaju ga do kraja) koji se nalazi na kraju ovih slajdova, a u kojem govori LJ.P.V.

- Vrhovni sude, i šta ćemo sad? - napisala je pa objavila sadržaj svog otvorenog pisma te screenshotove prepiske s psihijatrom i vještakom Vladimirom Grošićem.

Objavila je i TV prilog u kojem se citira saopćenje USKOK-a o odnosu Popovića i vještaka.

(Aldin B.)

Severina
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.