17.3.2024. 11:54
1
Horor u Rumuniji: Političar silovao djevojčicu (14), pa joj prijetio smrću
Muškarac (33) iz Rumunije, koji je planirao da dođe do fotelje predsjednika jedne općine u okrugu Slatine, završio je iza rešetaka zbog sumnje da je silovao 14-godišnju djevojčicu, kćerku njegovog kolege.

Djevojčica je silovana prošle sedmice, a nakon što je pristala da uđe s osumnjičenim u vozilo da je odveze do grada.

Kako pišu mediji, žrtva i osumnjičeni žive u istoj ulici i udaljeni su svega nekoliko kuća, te je napadač djevojčicu poznavao maltene od rođenja.

Ni ne sluteći šta može da joj se dogodi, djevojčica je ušla u njegov automobil i s njim krenula do nekoliko kilometara udaljenog Karakala da kupi nešto u gradu. Međutim, na pola puta osumnjičeni je zaustavio vozilo, zaključao vrata i napastvovao je.

Nakon gnusnog čina pokušao je da ukloni tragove zločina, a djevojčici je zaprijetio smrću. Kako je rekao izvor iz istrage, silovatelj je djevojčici rekao da će završiti kao djevojčice koje je ubio kriminalac Đorđe Dinča.

Preplašena, ništa nije rekla roditeljima, ali kako se neprekidno tresla, a potom izgubila svijest, ubrzo su saznali šta se dogodilo.

Policiji su odmah prijavili slučaj i "političar u usponu" je uhapšen, a navodno postoje neoborivi dokazi da je silovao djevojčicu. Političaru je određen pritvor do 30 dana.

(Sead M.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.