6.6.2024. 17:15
0
Otac osumnjičenog za ubistvo malene Danke Ilić šokirao izjavom: Mislim da je djevočica prodata
Radoslav Dragijević, otac osumnjičenog Dejana, zatečen je iskazom Srđana Jankovića, kojeg se sumnjiči za ubistvo Danke Ilić (2). Janković je, podsjetimo, u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru rekao da "nikada nije vidio djevojčicu niti ju je ubio". Dejan je, ipak, sve priznao.

"Danima nisam kod kuće. Upravo sam došao, zbog obaveza sam bio odsutan. Jako sam bolestan i vrijeme provodim kod liječnika. Nisam upoznat što je izjavio, evo sad čujem. Pa šta sad, on hoće sve prebaciti da moj sin robija do kraja života. Vidjet ćemo kako će se to odvijati do kraja. Ja ipak mislim da nije sve tako i da je dijete prodano", rekao je Radoslav Dragijević za Telegraf.

On je, podsjetimo, proveo dva mjeseca u pritvoru zbog sumnje da je pomogao osumnjičenima prebaciti tijelo djevojčice s deponija na zasad nepoznatu lokaciju. Srđan Janković, jedan od osumnjičenih, više od dva mjeseca se branio šutnjom.

Odlučio je, ipak, iznijeti svoju odbranu te poručio da djevojčicu nikad nije vidio niti je udario službenim automobilom. Poručio je, prema srpskim medijima, da se ne osjeća krivim te da ne osjeća grižnju savjesti. Djevojčica je nestala 26. marta. Do danas nije pronađena.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.