7.11.2015. 8:11
0
Na snimku crne kutije aviona Airbus A321 se čuje eksplozija
Neimenovani istražitelj koji je imao pristup "crnoj kutiji" iz aviona "Airbus A321", koji se prošlog vikenda srušio na Sinaju, izjavio je da se na snimku tokom leta jasno čuje zvuk eksplozije, koja nije povezana sa kvarom motora, prenio je francuski televizijski kanal "France 2".

Aleksandar Neradko, koji je na čelu "Rosavijacije", izjavio je 1. novembra da je bilo znakova da se "Airbus A321" raspao na velikoj visini. 

Moskva nije potvrdila ovu informaciju, navodeći da ne treba donositi zaključke prije nego što bude završena zvanična istraga, prenosi "Sputnjik". 

Američki i britanski zvaničnici ranije su objavili da bi uzrok pada mogla biti bomba. 

Britanski mediji se pozivaju na navode svojih istražitelja angažovanih u istrazi o uzroku nesreće, koji su svoju sumnju zasnovali na presretnutim komunikacijama između militanata "Islamske države", koji su aktivni na Sinajskom poluostrvu. 

(SRNA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.