15.11.2015. 18:57
0
Ovo je napadač za kojim je francuska policija raspisala potjernicu
Policija Francuske izdala je potjernicu za mladićem koji se zove Abdeslam Salah. On se sumnjiči da je bio dio terorističkih napada u Parizu.

Policija upozorava da je Salah veoma opasan. Vjeruje se da su u napadima u Parizu sudjelovali Ibrahim i Salah Abdeslam, dok se treći napadač zove Bilal Hadfi. Sva trojica osumnjičenih imaju mjesto prebivalište u Belgiji. 

Navodno je spomenuti ABdeslam Salah bio bombaš samoubica koji je također pripremao teroristički napad na drugoj lokaciji u Parizu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.