21.12.2015. 14:18
0
SAD: Petero mrtvih u padu manjeg aviona
U padu manjeg aviona u blizini mjesta Kern, u saveznoj američkoj državi California, poginulo je pet osoba, javlja Anadolu Agency (AA).

Glasnognovornik američke Federalne uprave za avijaciju (FAA) Ian Gregor kazao je kako je avion poletio sa aerodroma Reid Hillview, u San Joseu, a trebao je sletjeti na aerodrom Henderson Executive u Las Vegasu.

Avion Piper PA32 u poslijepodnevnim satima u subotu nestao je s radara, nakon čega su ekipe za spašavanje pokrenule akciju da bi olupine aviona našle u Kernu koji pripada distriktu Bakersfield.

Niko od pet osoba koje su se nalazile u avionu nije preživio pad. Još uvijek nije poznat uzrok pada aviona, ali pokrenuta je istraga kojom će se utvrditi više informacija. 

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.