24.1.2016. 15:32
0
Trump: I da ubijem nekoga, moji glasači bi ostali uz mene
Republikanski kandidat za mjesto predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump izjavio je danas kako je toliko uvjeren u lojalnost svojih pristalica da bi, i kad bi ubio nekoga, oni ostali uz njega, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kako piše britanski "The Guardian", kontroverzni američki političar ne prestaje sa svojim "šokantnim" komentarima.

"Mogao bih stati nasred Pete avenije i ubiti nekoga, ni tada ne bih izgubio svoje glasače", rekao je Trump na predizbornom skupu dodavši kako je takva stvar "nevjerovatna".

Poznat po omalovažavanju svojih protukandidata, Trump je početkom mjeseca kritikovao Hillary Clinton spominjući izvanbračnu aferu njenog supruga Billa Clintona sa Monicom Lewinsky krajem 90-ih.

"Gnjev" svjetske javnosti Trump je izazvao i komentarima kako muslimanima treba zabraniti ulazak na američko tlo što je rezultiralo peticijom koju je protiv njega potpisalo pola miliona Britanaca.

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.