12.2.2016. 8:52
0
Napad u restoranu: Mačetom nasrnuo na goste, četvoro povrijeđeno, napadač ubijen
Muškarac iz Ohia mačetom je napao ljude u lokalnom restoranu zbog čega je policija morala da reaguje. Naime, organi reda su prvo pokušali da mu skrenu pažnju da se smiri, ali kada su vidjeli da on ne sluša njihovo naređenje, oni su ga ubili.

U svom napadu, muškarac je povredio četvoro ljudi. Žrtve se trenutno nalaze u bolnici i doktori očekuju da će se za nekoliko dana oporaviti.

– Gosti restorana su bacali stolice na njega, pokušavajući da ga smire. Međutim, sve je bilo bezuspješno – rekao je jedan gost.

Ubrzo nakon svog napada, muškarac je pobjegao iz restorana, zbog čega je policija morala da ga juri. Stigli su ga poslije nekoliko kilometara, a kada je on izvadio mačetu i krenuo na policajce, oni su morali da zapucaju.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.