1.3.2016. 19:16
2
Djevojka napadnuta u vozu jer je odbila ustati kako bi sjela žena s djetetom
U vozu u Limi snimljen je napad na djevojku koje je odbila ustati kako bi sjela žena s djetetom. Djevojka je odbila da ustane, a majka je dijete dala prijateljici koja je stajala pored nje i zaprijetila djevojci kaišem od torbe.

"Ustaj, sramoto", kazala je žena. 

No, kada ni to nije uspjelo jedna žena je kazala da postoje "ljepši da je zamole", a zatim je djevojku povukla za kosu i počela je udarati. 

Video koji je 27. februara objavljen na Facebooku i izazvao je žestoku raspravu korisnika. Jedan muškarac je napisao da je ženi s djetetom ponuđeno da sjedne na drugo mjesto, ali je ona željela sjesti na stolicu na kojoj sjedila djevojka, piše Daily Mail. 

(Adna Zukanović-Zilić)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.