3.4.2016. 12:53
0
Moskva: Gori zgrada Ministarstva odbrane, evakuacija u toku
"Zgradu je napustilo 47 osoba, a još sedmoro spasli su vatrogasci", kazao je izvor iz moskovske policije za RIA Novosti. Ministarstvo odbrane još nije komentarisalo ovaj incident.

Požar je zahvatio jednu od zgrada Ministarstva odbrane u centru Moskve, a vatrogasne brigade su na licu mjesta, rekle su službe za vanredne situacije. 

"Radi se o petospratnici Ministarstva odbrane. Požar je izbio na trećem spratu", rekli su zvaničnici, dodajući da je spašeno pet ljudi. Pripadnici Ministarstva za vanredne situacije traže žarište, odnosno mjesto izbijanja požara, prenosi TASS.

Požar je zahvatio površinu od 50 metara kvadratnih i nema nastradalih.

Kako prenosi Russia Today najmanje 47 ljudi evakuisano iz oblasti gde je izbio požar, izveštavaju lokalni mediji.

(Anesa Agović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.