5.4.2016. 16:35
0
"Jelena je izmirila svoj dug, a onda mi je rekla: 'Ne trebaju mi lijekovi, ionako neću još dugo biti tu'"
Prije nego što je nestala i ubijena, pjevačica Jelena Krsmanović - Marjanović, je izmirila svoja dugovanja, prenosi Blic.

Piše: Haris Ahbabović

Jelena je otišla u apoteku u blizini kuće u kojoj je živjela u Borči i platila dug od 1.200 dinara. Da li se to i na koji način može povezati sa kasnijim događanjima, niko ne može da zna.

"Ona i njena porodica su nam redovne mušterije. Tog dana je tražila neka medicinska sredstva za svoju majku. Rekao sam joj: 'Uzmi cijelo pakovanje, više ti se isplati'. A ona mi je na to odgovorila: 'Ma ne treba mi, ionako neću još dugo biti tu', kazao je radnik u apoteci kojeg su te riječi začudile, ali im nije pridavao značaju dok nije čuo šta se dogodilo.

On napominje da je tog dana Jelena izmirila dug od 1.200 dinara.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.