29.4.2016. 11:28
0
Pronađen nakon bombardovanja bolnice u Halepu: Dvogodišnjak više od 24 sata proveo ispod ruševina
Ekipe spasilačkih službi u Halepu ispod ruševina bolnice koju su bombardovali ruski avioni uspjeli su pronaći živog Ahmeda Recepa, koji je nešto više od 24 sata proveo ispod ruševina.

Nakon zračnog napada ruskih aviona na improvizovanu bolnicu u sirijskom gradu Halepu, u srijedu navečer, nešto više od 24 sata kasnije ispod ruševina bolnice izvučen je dvogodišnji Ahmed Recep, javlja Anadolu Agency (AA).

Prema podacima Civilne odbrane Halepa, u napadu ruskih aviona poginulo je 30 osoba, a ranjene 62, među žrtvama je bilo djece, žena i zdravstvenih radnika.

Ekipe spasilačkih službi u Halepu ispod ruševina bolnice koju su bombardovali ruski avioni uspjele su pronaći živog Ahmeda Recepa, koji je nešto više od 24 sata proveo ispod ruševina. Dječak je potom prebačen u bolnicu. 


(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.