12.5.2016. 17:59
0
Mladunče kita se nasukalo na obalu, mještani umjesto da pomognu, pojeli ga!
Mladunče kita zapazili su slučajni prolaznici kada je zalutala je u plićaku na obali Japanskog mora u gradu Boljšoj Kamenj u Rusiji.

Umjesto da pomognu mladunčetu iil da je usmjere da se sama spasi, oni su donijeli drugačiju odluku, rasporili su sirotu životinju, isjekli je na dijelove i pojeli...


Kada našli nasukanog kita na obali, on je i dalje disao i bilo je dovoljno da je samo usmjere da sam pronađe put do dubina. Međutim, mještani su počeli da prilaze i sijeku dijelove životinje noseći meso kućama, prenosi Avaz.

Od životinje koja je bilo dugačka pet metara sutradan ujutru skoro da nije ostalo ništa, pošto su se svi sjatili i uzimali mesa koliko im je volja, prenosi Avaz.

Slike ostatka trupa kita užasnule su ljude na društvenim mrežama, izazivajući bijes ljubitelja životinja koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da je neko umjesto spašavanja izabrao ubijanje nevine životinje koja je ionako pred istrebljenjem.
(Alen Avdić)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.