19.6.2016. 10:20
0
Muškarac u SAD živio sa 12 djevojčica, uhapšen i optužen za seksualno zlostavljanje
Policija je saopćila kako je u kući Kaplana pronađeno 12 djevojčica uzrasta od šest mjeseci do 18 godina.

Lee Kaplan (51) uhapšen je sjeverno od Philadelphije u američkoj saveznoj državni Pennsylvaniji, te optužen za seksualno zlostavljanje nakon što ga je policija pronašla kako živi sa 12 djevojčica, uključujući jednu 18-godišnjakinju s kojom ima dvoje djece, prenosi Anadolu Agency (AA).

Policija je saopćila kako je u kući Kaplana pronađeno 12 djevojčica uzrasta od šest mjeseci do 18 godina.

U okviru istog slučaja, samo stotinu kilometara dalje od kuće uhapšenog, pritvoreni su i roditelji 18-godišnje djevojčice koja je u bračnu vezu sa Kaplanom stupila sa navršenih 14 godina.

Roditelji djevojčice, Daniel (43) i Savilla Stoltzfus (42) rekli su policiji da su svoju kćer "dali kao poklon" Kaplanu jer im je finansijski pomogao.

Policija je pokrenula istragu nakon dojave nekoliko komšija Kaplana koji su često viđali djevojčice u dvorištu.

"Svaki put kad smo ih vidjeli izgledale su tužno i zastrašujuće, zato smo pozvali policiju. Govorila sam suprugu da nešto sigurno nije uredu u toj kući", rekla je Jen Betz. 

Policija još uvijek istražuje ko su ostale djevojčice pronađene u kući. 


(Anadolu Agency)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.