24.6.2016. 9:48
0
Trebinjac među stotinu najtalentiranijih u Danskoj
Saša Kovačević (27) iz Trebinja koji u Danskoj živi od svoje pete godine proglašen je jednim od stotinu najtalentiranijih mladih ljudi u Danskoj do 35 godina na polju elektronike.

Kako piše današnji broj Nezavisnih novina, Kovačević je svrstan među najbolje u području digitalnog marketinga SEO (Search Engine Optimization) i PPC. Inače, on je s kolegama sa Sveučilišta u Kopenhagenu pokrenuo akcionarsku tvrtku 'Obsidian-digital' za područje elektroničkog/digitalnog marketinga, a ideja za njeno pokretanje po njegovim riječima, je nastala u Trebinju gdje ima želju otvoriti svoju tvrtku.

- Marketing je ogroman i istovremeno nemilosrdan, tako da dajemo sve od sebe da osvojimo jedan dobar dio i smatram da smo na dobrom putu - kazao je Kovačević.

On je za Nezavisne novine dodao kako tvrtku planira otvarati i u Trebinju prije svega zbog toga što je po njegovom mišljenju u BiH vrlo malo zastupljen digitalni marketing koji pruža veliku mogućnost u gospodarstvu.

(FENA) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.