2.7.2016. 18:51
0
SAD: Majka ubila četvero djece
Četvoro djece ubijeno je u predgrađu američkog grada Memfisa, a njihova majka je pritvorena, saopštili su danas zvaničnici.

Šerif okruga Šelbi, Bill Oldham, izjavio je da imena žrtava neće biti saopštena dok ne bude obaviještena njihova rodbina, prenosi AP. 

Zvaničnici, također, nisu željeli da navedu starost ubijene djece, ali je šerifov portparol kazao da je jedan od policajaca koji su bili pozvani na lice mjesta rekao da su u pitanju bebe, prenosi Tanjug. Oldham je dodao da je istraga tek u preliminarnoj fazi i da istražitelji ne znaju da li je majka djece imala mentalnih problema, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.