19.7.2016. 21:10
1
Mohamed Bouhlel se slikao pored i u kamionu neposredno pred početak masakra u Nici
Mohamed Bouhlel, koji je prošle sedmice kamionom ubio 84 osobe na promenadi u Nici, nekoliko sati prije masakra je pravio selfieje u istom tom kamionu i zabavljao se sa prijateljem, prenosi beogradski Kurir pisanje francuskih medija.

Piše: Haris Ahbabović

Francuska televizija objavila je fotografije na kojima terorista pozira u kabini kamiona, kojim je pokosio nedužne ljude.

"Bouhlel je izgledao potpuno opušteno dok se pripremao za masovno ubistvo. Pored njega nalazio se još jedan muškarac, vjerovatno prijatelj",navodi se u prilogu TF1.

"Ubica je volio da šalje selfieje. Često je posjećivao salsa barove i pokazivao je fotografije egzekucija. Vodio je buran seksualni život i često je mijenjao partnere, bilo da su muškarci ili žene", objavila je TV stanica BFM, pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Policija je utvrdila da je on porodici u Tunis poslao selfie iz kamiona neposredno prije nego što je stigao na glavno šetalište, gdje je izvršio masakr nad nedužnim civilima koji su se okupili da uživaju u vatrometu za praznik.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.